A háború nem ért véget, az orosz gazdaság helyett pedig az európai gyengült meg. Brüsszelnek is be kell látnia, hogy a szankciós politika nem vezet eredményre.

Célunk, hogy az energiaválság és a szankciós infláció ellenére is Magyarország megerősödve jöjjön ki a válságból, ezért olyan politikát kell folytatnunk, amellyel megvédjük a magyar érdekeket.

A szankciók miatt Európa súlyos válságba jutott. Nekünk olyan politikát kell folytatnunk, ami megvédi a munkahelyeket és a gazdaság versenyképességét.

A háborús szankciók okozta gazdasági problémák elegendő okot adnak arra, hogy megkérdezzük a magyarokat a nemzeti konzultációban. A kiszámítható jövő, az olcsó és megbízható energiaforrások kerültek…

Advent első vasárnapján ünnepi díszbe öltözött a Kossuth tér is. Nézze meg, hogy került az apci otthontól a Parlament elé az Ország Karácsonyfája.

Az európai emberek védelmében át kell gondolni a szankciós politikát. Semmit sem fogunk támogatni, ami a magyar emberek, a magyar gazdaság energiaellátását veszélyezteti.

A nemzetközi energiapiac kiszámíthatatlansága miatt minél nagyobb fokú önellátásra van szükség, amit Magyarország esetében egyedül az atomenergia tud garantálni.

Állítsd be, hogy kiket követsz (országos politika, közélet, helyi erők és média)! Beállítom

Országos politika

Közélet

Mémek

Helyi erők

Budapest
Bács-Kiskun megye
Baranya megye
Békés megye
Borsod-Abaúj-Zemplén megye
Csongrád-Csanád megye
Fejér megye
Győr-Moson-Sopron megye
Hajdú-Bihar megye
Heves megye
Jász-Nagykun-Szolnok megye
Komárom-Esztergom megye
Nógrád megye
Pest megye
Somogy megye
Szabolcs-Szatmár-Bereg megye
Tolna megye
Vas megye
Veszprém megye
Zala megye

Média