Nehéz dolga volt a zsűrinek a Csepel 2023 – fotópályázat döntőjében, de végül sikerült kiválasztani azt a 12 fotót, amelyek a jövő évi önkormányzati naptárban szerepelnek majd.

A fotók értékelésénél a…

NYEREMÉNYJÁTÉK - Lord a BARBA NEGRAban!

Játsszon velünk és nyerjen egy páros belépőt a Lord jubileumi koncertjére. A játékban résztvevők között 25 darab páros belépőt sorsolunk ki.

A sorsolásban való…

Ma ünnepeljük advent első vasárnapját, így Csepel adventi koszorúján is fellobbant az első gyertyaláng.

A Szent Imre téren felállított betlehemi jászolnál Mosolygó Dénes görögkatolikus parókus osztotta…

A cserkészet értékalapú közösséget hoz létre. Érték a család, a házasság, a barátság. Ezért is döntöttünk úgy még 2019-ben, hogy megépítjük Csepelen a Cserkészházat, és ezért is építettük újjá most…

Hosszú évek óta igyekszünk zöldebbé, élhetőbbé tenni kerületünket. A Csepeli Zöld Sziget Programunk keretében elültetett fák száma már jóval 10 ezer darab fölött jár a kerületben.

A munkát ma délután…

Ma délután 16 órakor felgyullad az első gyertyaláng Csepel adventi koszorúján, várunk mindenkit szeretettel a Szent Imre téren felállított betlehemi jászolnál.

Nagy örömmel nyitottam meg ma délután a Csepeli Német Önkormányzat és a Csepeli Svábok Szabad Kulturális Egyesülete által az ÁMK tornacsarnokban megrendezett Német Nemzetiségi Kulturális- és Táncgálát…

80 éves Csepeli Fasang Árpád Zeneiskola hagyományos rendezvénysorozatának művészeti koncertjén vettem tegnap este részt az iskola épületében.

Öröm volt hallgatni a szebbnél szebb zenei játékokat.…

A Kiss János Altábornagy utca 55. szám előtt az éjszaka eltört egy nagynyomású vízvezeték, ami alámosta az utat, ami beszakadt a kültéri kukatárolókkal együtt. A panelházakban nincs vízellátás, és az…

Állítsd be, hogy kiket követsz (országos politika, közélet, helyi erők és média)! Beállítom

Országos politika

Közélet

Mémek

Helyi erők

Budapest
Bács-Kiskun megye
Baranya megye
Békés megye
Borsod-Abaúj-Zemplén megye
Csongrád-Csanád megye
Fejér megye
Győr-Moson-Sopron megye
Hajdú-Bihar megye
Heves megye
Jász-Nagykun-Szolnok megye
Komárom-Esztergom megye
Nógrád megye
Pest megye
Somogy megye
Szabolcs-Szatmár-Bereg megye
Tolna megye
Vas megye
Veszprém megye
Zala megye

Média