Országos politika

A külügyi kabinet ülésén a jövő évi európai parlamenti választás volt a fő téma. A magyar érdekek a legfontosabbak, ennek a képviseletére készülünk.

Irány Esztergom, a Fidesz-KDNP országgyűlési frakciószövetség kihelyezett frakcióülése. Nagyon fontos ősz előtt állunk mind idehaza, mind pedig az Európai Unióban.

Egy biztos: számunkra, ahogy eddig is…

Nagy István agrárminiszter kitűnően összefoglalta a lényeget. Az a tény, hogy Ursula von der Leyen a tagállamok és az érdekvédelmi szervezetek kihagyásával, kizárólag az ukránokkal egyeztetve döntött,…

Meloni :
"Nem jelent megoldást, ha az egyik ország migrációs terhének enyhítésére más tagállamoknak is problémát okoznak az emberek áthelyezésével."

☝️
Ukrajna számíthat ránk a menekültek befogadása és a humanitárius segítség ügyében. A magyar gazdákat azonban nem hagyjuk tönkretenni. Ha perrel fenyegetnek, akkor sem!

Magyarországon a 25–34 éves korú, szakképesítéssel rendelkező fiatalok kiemelkedően magas arányban foglalkoztatottak. Ezt igazolja a legfrissebb OECD jelentés is, amelyen a harmadik helyen végzett…

Állítsd be, hogy kiket követsz (országos politika, közélet, helyi erők és média)! Beállítom

Országos politika

Közélet

Mémek

Helyi erők

Budapest
Bács-Kiskun vármegye
Baranya vármegye
Békés vármegye
Borsod-Abaúj-Zemplén vármegye
Csongrád-Csanád vármegye
Fejér vármegye
Győr-Moson-Sopron vármegye
Hajdú-Bihar vármegye
Heves vármegye
Jász-Nagykun-Szolnok vármegye
Komárom-Esztergom vármegye
Nógrád vármegye
Pest vármegye
Somogy vármegye
Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegye
Tolna vármegye
Vas vármegye
Veszprém vármegye
Zala vármegye

Média