❤️November 20-a a Gyermekjogok Világnapja. Nincsen semmi fontosabb a gyermekeinknél!❤️

Ezen a napon a legmélyebb egyetértéssel ismertetem a Ficsak - Fiatal Családosok Klubjának 5️⃣ pontos felhívását!

1. Tartóztassák fel a gyermekek biztonságát fenyegető és a jövő generációk életére súlyos következményekkel járó illegális migrációt!
2. Mondjanak nemet a gyermekek genderideológia általi befolyásolására, és támogassák őket abban, hogy születési nemükben kiteljesedve nőhessenek fel!
3. Vegyék fel a harcot a gyermekek fejlődését súlyosan veszélyeztető technológiai változásokkal, megregulázva a tech óriásokat!
4. Segítsenek véget vetni a gyermekek ezreinek szenvedést hozó, szomszédunkban dúló háborúnak, amely az energiabiztonság és a gazdasági versenyképes szétzúzása révén inflációt szabadított Európára, s így gyermekes családok millióinak élethelyzete nehezedett!
5. A leghatározottabban lépjenek fel az európai életformánk elleni nyílt támadásokkal szemben, amelyek elemi veszélyt jelentenek gyermekeinkre!

vannak ilyen kétes egzisztenciák, akik a szívük mélyén Fawkes meg Martin Luther King utódainak hiszik magukat, akik dacolnak az önkénnyel, kiállnak elveikért, meg egy jobb országért, társadalomért. (…

„Civil iránytű Európáért”

Így tudjuk röviden összefoglalni a IV. EuCET konferencia lényegét, amelyet november 24-25. között rendezünk Budapesten, magyar és külföldi konzervatív szereplők jelenléte…

Végetért az Adaptive Hussars 2023 nemzetközi hadgyakorlat: jól vizsgáztak az új védelmi felszerelések a helikopterektől a légvédelmi eszközökig. A Magyar Honvédség helytállt a gyakorlaton.

Ma azért ültünk le New Yorkban, hogy áttekintsük a globális migrációs helyzetet. Ugyanis nemcsak mi, magyarok érezzük a bőrünkön, hogy elképesztő migrációs hullámok zajlanak a világban, hanem ez most…

„Civil iránytű Európáért”

Így tudjuk röviden összefoglalni a IV. EuCET konferencia lényegét, amelyet november 24-25. között rendezünk Budapesten, magyar és külföldi konzervatív szereplők jelenléte…

Országos politika

Közélet

Mémek

Helyi erők

Budapest
Bács-Kiskun vármegye
Baranya vármegye
Békés vármegye
Borsod-Abaúj-Zemplén vármegye
Csongrád-Csanád vármegye
Fejér vármegye
Győr-Moson-Sopron vármegye
Hajdú-Bihar vármegye
Heves vármegye
Jász-Nagykun-Szolnok vármegye
Komárom-Esztergom vármegye
Nógrád vármegye
Pest vármegye
Somogy vármegye
Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegye
Tolna vármegye
Vas vármegye
Veszprém vármegye
Zala vármegye

Média