Ma azért ültünk le New Yorkban, hogy áttekintsük a globális migrációs helyzetet. Ugyanis nemcsak mi, magyarok érezzük a bőrünkön, hogy elképesztő migrációs hullámok zajlanak a világban, hanem ez most már egy globális jelenséggé vált.

Ami minket illett, csak tavaly 275 ezer illegális bevándorlót állítottunk meg a külső határunkon és idén már több mint 170 ezernél tartunk.

Afrikában iszonyatos mértékű népességrobbanás zajlik, ami azt jelenti, hogy ha nem viszünk oda gazdasági fejlesztést, ha nem viszünk oda beruházásokat, amelyek munkahelyeket teremtenek, akkor az afrikai fiatalok meg fognak indulni, és ha megindulnak, Európa felé indulnak.

Ezért nagyon fontos, hogy Európa végre ne a migránsokat akarja Afrikából elhívni Európába, hanem mi vigyünk oda fejlesztéseket.

Martha Ama Akyaa Pobeet ma arról tájékoztattam, hogy Magyarország jelenleg 140 millió dollár értékben hajt végre
kötöttsegély-hitelprogramokat a kontinensen az élelmiszeripar, a vízgazdálkodás és a közigazgatás területén.

Emellett 30 millió dollár értékben különböző szociális fejlesztési programokat folytatunk, és összesen 1425 ösztöndíjat adunk az afrikai hallgatóknak évente, hogy versenyképes tudást szerezve hozzájáruljanak a saját országaik fejlődéséhez.

„Civil iránytű Európáért”

Így tudjuk röviden összefoglalni a IV. EuCET konferencia lényegét, amelyet november 24-25. között rendezünk Budapesten, magyar és külföldi konzervatív szereplők jelenléte…

111 éve született Habsburg Ottó.

egy szebb valóságban birodalma kiváló kvalitásokkal bíró császára lehetett volna, de képességei így is remek tettekre hívatták.

️Miért nem tud örülni a baloldal a válogatott sikerének?
☝️Azért, mert 100 éve tàmadnak mindent, ami a nemzetet összekovácsolja. Az közösséget a közös történetek, sikerek, együtt átélt kudarcok fűzik…

Terjeszd a valóságot a közösségi médiában!
Klikkelj a Forrást nézem, kedvelem ott linkre, majd kedveld, oszd meg az eredeti posztot!

Országos politika

Közélet

Mémek

Helyi erők

Budapest
Bács-Kiskun vármegye
Baranya vármegye
Békés vármegye
Borsod-Abaúj-Zemplén vármegye
Csongrád-Csanád vármegye
Fejér vármegye
Győr-Moson-Sopron vármegye
Hajdú-Bihar vármegye
Heves vármegye
Jász-Nagykun-Szolnok vármegye
Komárom-Esztergom vármegye
Nógrád vármegye
Pest vármegye
Somogy vármegye
Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegye
Tolna vármegye
Vas vármegye
Veszprém vármegye
Zala vármegye

Média