HALÁSZ BENCE OLIMPIAI EZÜSTÉRMES!
Köszönjük!
𝗧𝘂𝗱𝘁𝗮́𝘁𝗼𝗸, 𝗵𝗼𝗴𝘆 𝗮 𝘀𝗮𝗷𝘁𝗼𝘀 𝗰𝗿𝗼𝗶𝘀𝘀𝗮𝗻𝘁 𝗽𝗿𝗼𝗯𝗹𝗲́𝗺𝗮 𝗲𝗴𝘆𝗲𝗻𝗲𝘀𝗲𝗻 𝘁𝗮́𝗿𝘀𝗮𝗱𝗮𝗹𝗺𝗶 𝗸𝗲́𝗿𝗱𝗲́𝘀?
Csapjunk a közepébe. A sajtos croissant azért olyan csábító, mert gusztusosan sült sajt jelzi a két végén hogy harapj belém! A vásárló azt gondolja, hogy a süteményben csak úgy rogyadozik a sok sajt, miközben annak java rég kifolyt sütés közben. Ezt meg is tapasztaljuk evés közben. Sok esetben a sajtos croissant fogyasztóknak két kellemes falatuk van: az első és az utolsó.
Rádöbbenünk, hogy két kellemesen sajtos falat miatt fizettük ki az összeget és ezt eljátszuk újra és újra. Tudjuk, hogy a következő nap péksüteményében sem lesz több sajt mint a tegnapiban, mégis megvesszük, mert "elhisszük" hogy hátha! Aztán nem.
És ez így megy napról napra, hétről hétre....... És jó ha tudjuk, hogy nem a pékek lettek bénábbak mint régen. Hiszen a régi pékek a buktától a túrós batyuig mindent meg tudtak tölteni úgy, hogy az benn is maradjon. Neeem. A pékek most is olyan ügyesek mint korábban. ÉPPEN azért folyatják ki a sajtot a croissant-ból, mert ettől lesz csábító a végén sajtos, de belül tök üres pékárú.
Persze ez mind csak egy vasárnapi agymenés így ebéd előtt, de azért érdekes felvetés, hogy mennyi mindennel úgy van az ember, hogy beleesett tízsszer, de azért meglépi 11. alkalommal is ugyanazt
𝗝𝗼́ 𝗲́𝘁𝘃𝗮́𝗴𝘆𝗮𝘁 𝗮𝘇 𝗲𝗯𝗲́𝗱𝗵𝗲𝘇, 𝗸𝗶 𝗺𝗶𝘁 𝗳𝗼̋𝘇𝗼̈𝘁𝘁 𝗺𝗮? #vekkerur