Általában a rendőri munka változatosságát, érdekes oldalát mutatjuk meg nektek. Most azonban egy olyan történetről írunk, ami a legnehezebb, legsötétebb részét szemlélteti. Ami nem csak fizikailag, de pszichésen is iszonyatosan megterhelő. Különösen akkor, ha minden küzdés és elszántság ellenére a végén veszítünk.

Horvátországban, az eszéki kórházba beszállítottak egy horvát állampolgárságú, 31 éves nőt, aki vélhetően egy nappal korábban, Magyarországon megszülte gyermekét és otthagyta a csalitosban. Ellentmondásos információi ellenére kollégáink a horvát társszervekkel együtt kiderítették, merre keressék az újszülöttet. Az óriási szerencsének és rendőreink elszántságának köszönhetően épp időben találták meg a magára hagyott babát, akit a – nem mellesleg – orvosi végzettséggel rendelkező kollégánk a helyszínen stabilizált a mentők, illetve a neonatológiai kocsi kiérkezéséig. Az ellátást követően mentőhelikopter segítségével kórházba szállították az újszülöttet, ahol azonban minden orvosi erőfeszítés ellenére később elhunyt.

Megtörténtek az első hivatalos nyilatkozatok a négy európai vezető kijevi látogatása után.

👉Emmanuel Macron francia elnök szerint mind a négy ország - Franciaországon kívül Németország, Olaszország…

Indul a Budapesti Vizes VB!

5 év után ismét Magyarország rendezi meg a vizes sportok világbajnokságát!

A leglátványosabb programmal, a szinkronúszással indul a 19. Fina Világbajnokság, amelynek…

A Michael Gahlernek címzett cikkem megosztása a Facebook szerint gyűlöletbeszédnek minősült. Ezért a bejegyzéseim elérést korlátozták.

Remek dolog a szólásszabadság!

A napokban átlépi az illegális határátlépők száma a százezret. Idén már több mint 97 ezer illegális migránst tartóztattak fel a magyar hatóságok, míg tavaly eddig időarányosan csak 42 ezret. Ez azt…

Országos politika

Közélet

Mémek

Helyi erők

Budapest
Bács-Kiskun vármegye
Baranya vármegye
Békés vármegye
Borsod-Abaúj-Zemplén vármegye
Csongrád-Csanád vármegye
Fejér vármegye
Győr-Moson-Sopron vármegye
Hajdú-Bihar vármegye
Heves vármegye
Jász-Nagykun-Szolnok vármegye
Komárom-Esztergom vármegye
Nógrád vármegye
Pest vármegye
Somogy vármegye
Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegye
Tolna vármegye
Vas vármegye
Veszprém vármegye
Zala vármegye

Média