Tudjátok miért nincs a baloldalnak nemzetközi konferenciája és miért van az, hogy még egy hídnak is csak a járdáját tudják elfoglalni?

Mert az egész mai, modern ideológiájuk az ÖNZÉSRE épül.

Egy közösség, amit pusztán a globalista propaganda hatósugara, a közösségi média kreált világának hálózata és a percemberek, percesemények, aktuális trendek maszlaga tart össze, igazából nem is létezik.

De még, ha valami furcsa módon valódi kötések nélkül kapcsolódhatnának, akkor sincs ami egy darab időnél tovább megtartsa egymásnak ezeket az embereket, mert se Istenük, se Hazájuk, se Törvényeik.

Az egész baloldali globalista világ az önmaguk feloldozásáról szól, arról, hogy hogyan tudják minél több bűnüket eltörölni a saját kis világukban.

Egy keresztény ember tudja: a bűnt megvetem, akkor is, ha én követem el. Nem találok ki kifogásokat arra, hogy miért nem bűn, hanem megvetem és feloldozást kérek Istentől, majd arra törekszem, hogy ne forduljon elő mégegyszer.

A globalisták azonban az embert látják istennek. Magukat és másokat kisebb vagy nagyobb isteneknek.

Ezek az istenek a reklámokban, a facebookon, az instagramon ördögien vonzó életmódot élnek, de valójában a magány depressziójában fuldokolnak.

És, ami a legfontosabb: végtelenül gyengék.

Beveszi-e Svédországot a jobboldal?

Egy hónap múlva új parlamentet választanak a svédek. Éppen ezért érdemes egy kicsit jobban odafigyelni arra, mi történik a skandináv államban. A következő hetekben…

Átment a piroson. Szokták mondani, hogy nem nagy ügy, ha nincs belőle baj, átmentek már mások is.
Azt is lehet időnként hallani, hogy az ittas vezetés sem gáz, ha nincs belőle baj…
Pontosan ezeken a…

Jó volt magyarnak lenni Dallasban, ahol Orbán Viktor miniszterelnök úr hatalmas ováció közepette nyitotta meg a világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényét, az amerikai CPAC-et.

Országos politika

Közélet

Mémek

Helyi erők

Budapest
Bács-Kiskun megye
Baranya megye
Békés megye
Borsod-Abaúj-Zemplén megye
Csongrád-Csanád megye
Fejér megye
Győr-Moson-Sopron megye
Hajdú-Bihar megye
Heves megye
Jász-Nagykun-Szolnok megye
Komárom-Esztergom megye
Nógrád megye
Pest megye
Somogy megye
Szabolcs-Szatmár-Bereg megye
Tolna megye
Vas megye
Veszprém megye
Zala megye

Média