HÁROM ÉVE, RÓMÁBAN, A SZENÁTUSBAN, A MAGYAR ZÁSZLÓNÁL. A szubszidiaritásról tanácskoztunk, ami elvileg azt jelentené, hogy minden döntés a megfelelő szinten szülessen meg. Ezzel szemben akkor is, most is folyamatosan megy az Európai Egyesült Államok koncepciójának erőltetése, amelynek révén a nemzetállamokat még jobban vissza akarnák szorítani. Minden adandó alkalommal elmondom: mi magyarok az erős tagállamok erős szövetségében vagyunk érdekeltek, nem támogatjuk a tagállami szint kiüresítését. Európa nem az USA, itt a tagállamokban (legalábbis nagy részükben) megvannak a nemzeti sajátosságok, amelyek erősebbé tesznek bennünket, és az egyen-megoldások ("one size fits all") nem erősítenének, hanem tovább gyengítenének bennünket. Nézzünk az EU-ra: folyamatosan teret veszt, a krízisekre adott válaszai késnek, és amikor végre lépnek valamit, akkor botladoznak.

️Márki-Zay Péter polgármester Hódmezővásárhelyen megszavaztatta régi vágyát, a gazdákat sújtó külön sarcot, a földadót. Ennek kapcsán tettem fel azonnali kérdést a Parlamentben

👉Felháborító az, hogy…

️Fontos fejlemények a dollárbaloldal ügyében!

A 24.hu azt írja: „Márki-Zay azt mondja portálunknak, hogy a végső, 1,8 milliárd forintos összeg számára is „kellemes meglepetés” volt. Hangsúlyozza…

Azt mondja Korányi Dávid, aki az Action 4 Democracyn keresztül a sorosdollárokat intézte Karácsonyéknak, hogy telexnek, hogy a jövőben is szeretnék folytatni az ilyen fajta támogatást.

Tehát már rég…

️Missziónk első estéjén Jeruzsálem óvárosában beszélgettünk katolikus egyházi vezetőkkel a szentföldi keresztények helyzetéről és megmaradásuk lehetőségeiről.
Később a Szent Márk monostorban…

Terjeszd a valóságot a közösségi médiában!
Klikkelj a Forrást nézem, kedvelem ott linkre, majd kedveld, oszd meg az eredeti posztot!

Országos politika

Közélet

Mémek

Helyi erők

Budapest
Bács-Kiskun vármegye
Baranya vármegye
Békés vármegye
Borsod-Abaúj-Zemplén vármegye
Csongrád-Csanád vármegye
Fejér vármegye
Győr-Moson-Sopron vármegye
Hajdú-Bihar vármegye
Heves vármegye
Jász-Nagykun-Szolnok vármegye
Komárom-Esztergom vármegye
Nógrád vármegye
Pest vármegye
Somogy vármegye
Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegye
Tolna vármegye
Vas vármegye
Veszprém vármegye
Zala vármegye

Média