Márki-Zay Péter a háborúhoz való csatlakozás mellett kampányol, azt mondja: “Ukrajna most a mi háborúnkat vívja.”

Ezzel szemben Orbán Viktor a békét tartja fontosnak, azt mondja: “Ez nem a mi háborúnk,…

Gyurcsány helyi jelöltje Varga István közpénz milliókat zsebelt be Somogy megye megkárosításával. A videóban megmutatjuk a részleteket!

Lehet-e minimálbérből százmilliós gépparkot és óriási mezőgazdasági területet szerezni? Kiss Lászlónak, Gyurcsány helyi jelöltjének sikerült! A videóban mutatjuk a részleteket!

Varga László Gyurcsány helyi korábban 24 alkalommal szavazta meg, hogy árat emeljenek Miskolcon! Most újra erre készülnek!

Varga László Gyurcsány helyi jelöltje a Gyurcsány-kormány idején megszavazta a 13. havi nyugdíj eltörlését és a GYES csökkentését! Újra megtenné!

Zágráb Nándor Gyurcsány helyi jelöltje a birtokunkba került iratok alapján súlyos pénzekkel tartozik nektek! A videóból kiderül, milyen mutyikkal sikerült ezt összehoznia!

Jancsó Zita Gyurcsány helyi jelöltje tipikus példája annak, mennyire nem sikerült megújulnia a baloldalnak! A privatizált vagyon a családban marad! Mutatjuk, hogyan!

Szabó Ervinnek Gyurcsány helyi jelöltjének van egy csúnya titka, ami normál esetben egy politikai pályafutás végét jelentené! A videóban mutatjuk a részleteket!

Gyurcsány helyi jelöltje a kamuvideós Korózs Lajos tipikus példája annak, hogy a baloldal semmit nem változott. Korózs korábban minden megszorítást megszavazott és államtitkár volt a Gyurcsány-…

Zelenszkij azt követeli, hogy Magyarország katonákat és fegyvereket küldjön a háborúba, és a Gyurcsány-vezette baloldal egyből eleget is tenne a követeléseknek.

Ha április harmadikán a baloldal nyer,…

Terjeszd a valóságot a közösségi médiában!
Klikkelj a Forrást nézem, kedvelem ott linkre, majd kedveld, oszd meg az eredeti posztot!

Országos politika

Közélet

Mémek

Helyi erők

Budapest
Bács-Kiskun megye
Baranya megye
Békés megye
Borsod-Abaúj-Zemplén megye
Csongrád-Csanád megye
Fejér megye
Győr-Moson-Sopron megye
Hajdú-Bihar megye
Heves megye
Jász-Nagykun-Szolnok megye
Komárom-Esztergom megye
Nógrád megye
Pest megye
Somogy megye
Szabolcs-Szatmár-Bereg megye
Tolna megye
Vas megye
Veszprém megye
Zala megye

Média