Hajrá, Navracsics Tibor!
Veled vagyunk.
Ennyi.
Gesztenye mousse amarilla meggyel is szerepelt a vizsgafeladatok között a gödöllői VSzC Madách Imre Technikum és Szakképző Iskola szakács vizsgáján, melyen Kocsi Tamás igazgató úr meghívására vettem részt.
A különleges finomság az iskola megújult tankonyhájában készült és a megújult ebédlőben tálalták a pincér tanulók - az eszközbeszerzésekkel együtt közel 6️⃣0️⃣ millió forintos beruházással a tankonyhafejlesztés első üteme valósult meg.
👉 Az iskola a munkaerőpiaci keresletre reagált a szakács, cukrász és pincér képzéseivel, a három szakmában így ma már közel 2️⃣0️⃣0️⃣ nappalis és felnőtt diák tanul itt.
Célunk, hogy a szakképzésben résztvevő diákok is korszerű körülmények között sajátíthassák el mesterségüket.