Elérte a legmagasabb pontját, ezért bokrétaünnepséget tartott ma a Kovács Katalin Nemzeti Kajak-Kenu Akadémia. Az eseményen részt vett Dr. Schmidt Ádám, sportért felelős államtitkár, a háromszoros olimpiai bajnok névadó, Kovács Katalin (boldog névnapot Katalin!), Gyulay Zsolt, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke, valamint a kivitelező, West Hungária Bau Kft. képviselői.

Az épülő sportkomplexumban minden adva lesz ahhoz, hogy 21. századi körülmények között a sportág kiemelkedő tehetségei felérhessenek a csúcsra. Fontos megjegyezni, hogy az ifjú sportolók az építkezés szomszédságában folyamatosan végzik a napi edzésmunkát, és az elmúlt időszakban szép sikereket értek el a különböző versenyeken.

A Sukorón épülő sportkomplexumban az épületek hasznos alapterülete megközelíti a 27 ezer négyzetmétert, ebből az akadémia főépületében 19 ezer négyzetméteren úszócsarnok, sportcsarnok, étterem, főzőkonyha, konferenciaterem, irodák és szállásépületek is helyet kapnak. A multifunkciós sportcsarnokban edzőtermeket, konditermet, fallabda-pályát és sportdiagnosztikai labort létesítenek, az összekötő épületrészekben pedig a klubhelyiségeket és a tantermeket alakítják ki. Épül egy tízpályás sportuszoda is tanmedencével, 250 férőhelyes lelátóval, wellness-részleggel. A kollégiumi épületszárnyakban 66 szobát, valamint edzői apartmanokat alakítanak ki. A hajótároló épületrészben 6500 négyzetméteren fedett evezős tesztpályák, edzőtermek, öltözők, edzői irodák, hajójavító műhelyek és tárolók kapnak helyet. Külön tömbben 1100 négyzetméteren mérési központként alakítanak ki egy ellenáramoltatott evezős medencét, amely a világversenyekre való felkészülésben jelent kimagasló lehetőséget a sportolóknak.

Teli van a szívünk szeretettel🥰
Sokszor a gyerekek tanítják 👧🧒a felnőtteket.
Ez a sok kisdiák a napokban kigyulladt nagykátai iskola tanulói, akik még ilyenkor is a szeretetre és a hálára 🙏…

Volt alkalmam megtanulni, hogy az igazi barát nem csak dicsér, hanem mindig megajándékoz egy-két jó tanáccsal. Ezekre most is nagy szükségem van. És ha egy barátról van szó, akkor nincsen távolság.…

Ma már adtunk tippeket a biztonságos online vásárláshoz, legalábbis a felhasználók részéről
Na de mi a helyzet az üzemeltetőkkel, webshop tulajdonosokkal?
Az ő szemszögükből legalább ennyire, sőt…

Európa szenved, miközben a háborúnak nem látjuk a végét.

Ezért kell a szankciós politikát felülvizsgálni.

Terjeszd a valóságot a közösségi médiában!
Klikkelj a Forrást nézem, kedvelem ott linkre, majd kedveld, oszd meg az eredeti posztot!

Országos politika

Közélet

Mémek

Helyi erők

Budapest
Bács-Kiskun vármegye
Baranya vármegye
Békés vármegye
Borsod-Abaúj-Zemplén vármegye
Csongrád-Csanád vármegye
Fejér vármegye
Győr-Moson-Sopron vármegye
Hajdú-Bihar vármegye
Heves vármegye
Jász-Nagykun-Szolnok vármegye
Komárom-Esztergom vármegye
Nógrád vármegye
Pest vármegye
Somogy vármegye
Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegye
Tolna vármegye
Vas vármegye
Veszprém vármegye
Zala vármegye

Média