A HETI SZAMUELY TIBOR EMLÉKGYŰRŰT MEGOSZTVA KAPJA:
Dobrev, Fekete-Győr, Jakab, Karácsony és Márki-Zay népbiztos.
Álljunk meg egy pillanatra! Ki is oktat bennünket folyamatosan jogállamiságból? Ki sápítozik folyton a demokrácia haláláról? Ki jelentgeti fel külföldön a hazáját menetrendszerűen, diktatúrát hazudva?

Ti vagytok. Ti, akik most kánonban fenyegetőztök a kétharmados törvények egyszerű többséggel való átírásával, miniszterelnöki utasításra lefoglalt magánvagyonokkal és bankszámlákkal, börtönnel, koncepciós perekkel, elkobzással. S közben ugyanaz a vak, beteg gyűlölet süt a szemetekből, ami a szadista Lenin-fiúk proligőggel átitatott, kisebbségi komplexusából fakadt.

Ezek ugyanis a ti előképeitek: a destruktív, a világhoz soha semmi értéket hozzá nem tevő, kizárólag rombolni képes balos horda. S ti persze bármit mondhattok és megtehettek, mert e hergelő, ocsmány monológok hallatán úgysem horkan fel nyugati elvtársaitok - máskor oly érzékeny - jóemberkedő droidcsapata, sőt lelki orgazmusuk hatása alá kerülve, aléltan tapsikolnak a háttérben...

Mi tagadás: nem könnyű elviselni benneteket, de tűrjük. Tűrjük, egészen 2022 tavaszáig. S akkor - a szavazófülkék magányában - revansot veszünk rajtatok. Garantálom: fájni fog!

Médiatámogatóként először a 777-en láthatjátok a Magyar Passió című film hivatalos előzetesét, amelynek rendezője és egyik főszereplője Eperjes Károly!

Nagyszalontán sem akarják, hogy Karácsonnyal visszasunnyogjon a Gyurcsány-korszak magyar-gyűlölete, Csepel testvérvárosában nem akarják, hogy megismétlődjön a 2004. december 5-i gyalázat.
Elsőként…

Egyre fokozódik a migrációs nyomás Európán. Az afganisztáni helyzet fényében a jövőben sokkal nagyobb migrációra kell számítanunk. A mi álláspontunk tiszta: ott kell segíteni mindenkinek boldogulni,…

A pénzért és a hatalomért a hazájukat is eladnák!

Miközben Cseh Katalinék azon dolgoztak, hogy Magyarország ne kapjon több uniós támogatást, a Katkához köthető céghálózat szorgosan tette zsebre az…

Hat éve áll a határzár. Több mint 200 kilométer hosszan védi az országot. Köszönet a rendőröknek és a katonáknak, akik ezt lehetővé teszik.

🟥Fejlődés vagy leépülés? Te fogsz dönteni!
👉Stop Gyurcsány! Stop Karácsony! Nekünk nem kell baloldali, megosztó politika, ahol mindig választani kell két dolog között, aztán meg a végén nem épül…

Állítsd be, hogy kiket követsz (országos politika, közélet, helyi erők és média)! Beállítom

Országos politika

Közélet

Mémek

Helyi erők

Budapest
Bács-Kiskun megye
Baranya megye
Békés megye
Borsod-Abaúj-Zemplén megye
Csongrád-Csanád megye
Fejér megye
Győr-Moson-Sopron megye
Hajdú-Bihar megye
Heves megye
Jász-Nagykun-Szolnok megye
Komárom-Esztergom megye
Nógrád megye
Pest megye
Somogy megye
Szabolcs-Szatmár-Bereg megye
Tolna megye
Vas megye
Veszprém megye
Zala megye

Média