A Tolna megyei Tengelicen tart konferenciát és újságíró találkozót a KMÚEK (Külhoni Magyar Újságíró Egyesületek Konvenciója)

A konferencia tegnap esti megnyitóján kiemeltem: Magyarország Kormánya össznemzetben gondolkodik. Meg kell becsülni azt a helyzetet, amelyben most vagyunk, hiszen a magyar történelemben nem volt az elmúlt 10-12 évhez hasonló, szerencsés időszak, amely ennyi fejlődést hozott volna Magyarországon, a Kárpát-medencében és a diaszpórában élő magyarság számára Elmondtam: az újságíró feladatai közé tartozik, hogy ne csak tájékoztasson, a közvéleményt befolyásolja, hanem lehetőleg normális irányba terelje a világot, ezért az újságírók felelőssége - mind a külhoniaké, mind a magyarországiaké - óriási

A megnyitón egy meglepetés is ért A 2005-ben létrehozott konvenció - 2020-ban a járványhelyzet miatt elhalasztott - 15 éves jubileumi konferenciáján a konvenció éves díját én vehettem át, amelyet Klemm József és Léphaft Pál társelnökök adtak át Amint az oklevél írja: a külhoni magyar és magyarországi újságírók együtt gondolkodásának és együttműködésének szorgalmazásáért, támogatásáért. Ezúton is köszönöm! A résztvevőknek sikeres tanácskozást kívánok!

Ha a kormány ilyen ütemben költ egyre többet az oktatásra, akkor jó eséllyel hazánk felzárkózik a legfejlettebb országok közé!

Nem csoda, hiszen Magyarország növelte a legnagyobb mértékben az egy…

Tizenöt métert zuhant egy fiatal férfi, a tűzoltók mentették ki

Tizenöt métert zuhanva szakadékba esett egy fiatal férfi Budán, a kecskehegyi kőfejtőnél pénteken este. A szerencsétlenül járt embert a…

A világon kevés olyan ország van, ahol kislányok és kisfiúk is ingyenesen megkaphatják a HPV elleni oltást.

A HPV oltások tekintetében a lányok esetében az átoltottság több mint 80%, de ami rendkívül…

🤝 A mai ZTE elleni mérkőzést megelőzően a Gondviselés Napján speciális helyszíni kitelepülésekkel készültünk a meccsnapi aktivitások mellett.

Minden megvásárolt belépő árából 100 forintot az…

Országos politika

Közélet

Mémek

Helyi erők

Budapest
Bács-Kiskun megye
Baranya megye
Békés megye
Borsod-Abaúj-Zemplén megye
Csongrád-Csanád megye
Fejér megye
Győr-Moson-Sopron megye
Hajdú-Bihar megye
Heves megye
Jász-Nagykun-Szolnok megye
Komárom-Esztergom megye
Nógrád megye
Pest megye
Somogy megye
Szabolcs-Szatmár-Bereg megye
Tolna megye
Vas megye
Veszprém megye
Zala megye

Média