Jeszenszky Zsolt Politikai hobbista

Karácsony Gergely tényleg meglépi azt, amivel fenyegetőzik? Mármint ha nem kapja meg a főváros a 12 milliárdot a kormánytól? Biztos, hogy nem. Mert ő is tudja, hogy ezzel a saját választóinál lőné lábon magát. 🦶 Viszont a kormánnyal szembeni izmozás jól rezonál ugyanezen választóknál. Ők nem azt várják a főpolgármestertől, hogy jól működtesse a várost, hanem hogy minél többször, minél hangosabban kiabálja, hogy O1G! De hogy ez az egész elszámolási vita miért van, ki kinek tartozik és mennyivel…ez mind kiderül a műsorból.
Mint ahogy az is, hogy miért mondott le Svédország első női 👩 miniszterelnöke mindössze 2 órával (!) azután, hogy megválasztották. Az egész svéd parlament működése abszurd , hiszen kb. úgy működik, mint a Kádár-rendszer: aki nincs ellenünk, az velünk van. Svédország esetében persze már semmin sem csodálkozunk, amióta a világon a legtöbb nemi erőszakot évek óta ebben az országban követik el - a legtöbb esetben bevándorlók, akiket viszont a végtelenül felvilágosult és progresszív svédek rendre a keblükre akarnak ölelni. De ha azt gondoljuk, hogy Svédország elveszett a nyugati civilizáció számára, akkor nézzük meg a szomszédos Norvégiában készült mikulásos reklámfilmet. Amire tényleg azt fogjuk mondani, hogy “na jó, most lett elég”.!
Tudtad, hogy nem is lennél glutén- vagy laktózérzékeny, cukorbeteg, magas vérnyomású, stb., ha nem ennél mindenféle feldolgozott, génmanipulált, stb. élelmiszert? Hogy nyugodtan ehetsz kenyeret , ihatsz tejet - csak nem mindegy, milyet? Mester Károly agrármérnök, a Herbafulvo feltalálója, mezőgazdasági és táplálkozási szakember ült be a mai alkalommal a vendégfotelbe. Mit lehet tenni az ételallergiák ellen? Hogyan tudjuk helyretenni és rendben tartani a bélflóránkat? Egyáltalán mit szabad ennünk, ha nem akarunk mérgeket vinni a szervezetünkbe? Ezeket a kérdéseket mind-mind igyekezett körbejárni a Hobbista a Mesterrel (hú, micsoda frappáns, áthallásos szóvicc :) ), de arról is szó esett, hogy kik és miért tömnek bennünket ennyi szeméttel, illetve hogy a tudósokat, és magát a tudományt is hogyan vásárolták meg a multicégek.
Nézzétek vissza a teljes adást!

Állítsd be, hogy kiket követsz (országos politika, közélet, helyi erők és média)! Beállítom

Média

Országos politika

Közélet

Mémek

Helyi erők

Budapest
Bács-Kiskun megye
Baranya megye
Békés megye
Borsod-Abaúj-Zemplén megye
Csongrád-Csanád megye
Fejér megye
Győr-Moson-Sopron megye
Hajdú-Bihar megye
Heves megye
Jász-Nagykun-Szolnok megye
Komárom-Esztergom megye
Nógrád megye
Pest megye
Somogy megye
Szabolcs-Szatmár-Bereg megye
Tolna megye
Vas megye
Veszprém megye
Zala megye