2014 tavaszán egy Nyugati pályaudvar melletti kávézóban találkozott a Gyurcsány-család ügyvédje, azaz Czeglédy Csaba és az MSZP-s Kunhalmi Ágnes, ahol megbeszélték, hogy Czeglédy az iskolaszövetkezetekből megoldja a szombathelyi kampány finanszírozását és az országos ...

2014 tavaszán egy Nyugati pályaudvar melletti kávézóban találkozott a Gyurcsány-család ügyvédje, azaz Czeglédy Csaba és az MSZP-s Kunhalmi Ágnes, ahol megbeszélték, hogy Czeglédy az iskolaszövetkezetekből megoldja a szombathelyi kampány finanszírozását és az országos kampány finanszírozásához is hozzá tud járulni – derül ki a Czeglédy-ügy egy igen csak különös kulcsszereplőjének eddig ismeretlen nyomozati vallomásaiból.

A birtokunkba került iratok szerint több tanú is egyértelműen beszélt a Csongrád Megyei Főügyészségen arról, hogy politikai célokra is fordítódtak pénzek az iskolaszövetkezet bizniszből, illetve, hogy a “pénz magasabb rendű célokat szolgált”. Mindezek ellenére a nyomozóhatóság illetve a Csongrád Megyei Főügyészség nem látta kétséget kizáróan bizonyítottnak, hogy a bűncselekményből származó vagyon tiltott pártfinanszírozásra fordítódott volna. Az ominózus tanúvallomások, amelyek hozzánk kerültek, a vádirat részét sem képezik. Feltettük a kérdést a szegedi ügyészeknek: miért?

Terjeszd a valóságot a közösségi médiában!
Klikkelj a Forrást nézem, kedvelem ott linkre, majd kedveld, oszd meg az eredeti posztot!

Média

Országos politika

Közélet

Mémek

Helyi erők

Budapest
Bács-Kiskun vármegye
Baranya vármegye
Békés vármegye
Borsod-Abaúj-Zemplén vármegye
Csongrád-Csanád vármegye
Fejér vármegye
Győr-Moson-Sopron vármegye
Hajdú-Bihar vármegye
Heves vármegye
Jász-Nagykun-Szolnok vármegye
Komárom-Esztergom vármegye
Nógrád vármegye
Pest vármegye
Somogy vármegye
Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegye
Tolna vármegye
Vas vármegye
Veszprém vármegye
Zala vármegye