Budafoki Pezsgő Bornapok

Pezsgő, inspiráló közeget teremt, élteti a hagyományt, erősíti a közösséget és ünnepli a bort és annak elkészítőjét is. A nemes italok jó indokot teremtenek arra, hogy kifejezzük egymás iránti örömünket és tiszteletünket.

A magyar borászok az elmúlt 30 évben megmutatták, milyen sikerekre és eredményekre képesek. Alkalmazkodtak a változásokhoz, sőt, úttörői a mezőgazdasági újításoknak, és utat mutatnak az egész magyar agrárium számára. Legyünk büszkék rájuk!

Pelsőczy Csaba

Székely barátaim gyűjtötték. Erdei gombák: medveorr (vargánya), őzláb, csipike. Befőtt készül éppen: 3-4 perc pirítás sóval, olívaolajjal, majd forró, fűszeres (babéros, borsos, mustármagos, csomboros…

Fontosnak tartom, hogy a Ferencváros szellemiségét és a sport erejét megismertessük a fiatalokkal. Példaképeket adunk számukra, hogy jobb embereket faragjunk belőlük.

Nemsokára megjelenik az a…

Országos politika

Közélet

Mémek

Helyi erők

Budapest
Bács-Kiskun vármegye
Baranya vármegye
Békés vármegye
Borsod-Abaúj-Zemplén vármegye
Csongrád-Csanád vármegye
Fejér vármegye
Győr-Moson-Sopron vármegye
Hajdú-Bihar vármegye
Heves vármegye
Jász-Nagykun-Szolnok vármegye
Komárom-Esztergom vármegye
Nógrád vármegye
Pest vármegye
Somogy vármegye
Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegye
Tolna vármegye
Vas vármegye
Veszprém vármegye
Zala vármegye

Média