Feltéve, ha az emberek is megerősítik ezt a Nemzeti Konzultáción keresztül.
Melyik az a magyar borfajta, amit másoknak is ajánlanál?
Én ma somlói borokat kóstoltam.
Somlójenőn jártam ugyanis, ahol a Somlói Juhfark ünnep a bor népszerűsítése mellett a turizmus, a gasztronómia és a kultúra összefonódását is erősíti.
Úgy vélem a borászat művészete a pincékben kezdődik, ahol a természet és a tudomány találkozik, hogy varázslatos ízeket teremtsen.
Azon dolgozunk, hogy a magyar bor versenyképes maradhasson és megőrizze nemzetközi elismertségét, éppen ezért a technológiai fejlesztésekre és innovációkra több mint 100 millió eurós forrást biztosítunk.
: Pelsőczy Csaba
#magyarbor #SomlóiJuhfark #borünnep #borkultúra #hazaitermék #támogatás #Agrárminisztérium #agrárminiszter #NagyIstván