A karamell a bőr és csontok egészségét is védi

A karamell egy gazdag, édes és krémes édesség, amelyet cukor melegítésével készítenek, amíg sima, aranybarna folyadékká nem válik. Ezt a sokoldalú összetevőt számos desszertben használják, beleértve a süteményeket, a fagylaltot és a csokoládét. Bár a karamell gyakran bűnös élvezetnek számít, valójában számos meglepő előnye van annak, ha mértékkel fogyasztjuk.

Bataclan: 130 áldozatot követelt az iszlamista terror Párizsban

Kilenc esztendeje, 2015. november 13-án hajtották végre iszlamista fanatikusok Párizsban Európa második világháború utáni…

Média

Országos politika

Közélet

Mémek

Helyi erők

Budapest
Bács-Kiskun vármegye
Baranya vármegye
Békés vármegye
Borsod-Abaúj-Zemplén vármegye
Csongrád-Csanád vármegye
Fejér vármegye
Győr-Moson-Sopron vármegye
Hajdú-Bihar vármegye
Heves vármegye
Jász-Nagykun-Szolnok vármegye
Komárom-Esztergom vármegye
Nógrád vármegye
Pest vármegye
Somogy vármegye
Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegye
Tolna vármegye
Vas vármegye
Veszprém vármegye
Zala vármegye