London polgármestere, Sadiq Khan az Independent hasábjain megjelent írásában a politikai szélsőségek és a (kizárólag szélsőjobboldali fókuszú) politikai terror kapcsán régóta lejárt közhelyeket felemlegetve igyekszik alátámasztani azt a végtelenül abszurd állítást, hogy “a szélsőjobboldal korlátlan hatalommal bír Magyarországon”.

A jelenleg a parlamentben lévő szélsőjobboldali párt az idei választáson a szavazatok kevesebb, mint 6 százalékát szerezte meg, szemben a jobbközép Fidesz-KDNP szövetség több mint 54 százalékával.

A 2010-ig tartó időszakban a baloldali-liberális vezetés még végignézte, miként fokozódik a politikai instabilitás és hanyatlik a gazdaság, miként csorbul a jogállamiság, miként emelkednek fel szélsőjobboldali félkatonai csoportok és erősödnek az etnikai feszültségek.

2010 óta a stabil kormányzás és a növekvő jólét elhanyagolható szintre csökkentette a politikai erőszak előfordulását Magyarországon.

Khan urat szívesen látom vendégül Magyarországon, ahol biztos vagyok benne, hogy nem csupán biztonságban fogja érezni magát, de tévképzeteitől is megszabadulhat – amennyiben ezt ő is igazán szeretné.

Vannak akiknek szúrom a szemét!
Talán azért mert szerintük ciki, hogy egy egyszerű ember hallatja a szavát és jó hangosan. Sokszor hangosabban mint ők!
Igyekszem mindig korrekt lenni mindenkivel,…

,,Az Európai Uniónak a hatalmi és ideológiai harc helyett a valós problémákkal, a migrációval, a világjárványokkal és a háború megoldásával kellene foglalkoznia.

Mi magyarok tovább küzdünk!"…

Eddig azt hallottam a baloldali politikusoktól, hogy a finneknél minden szép és jó, hogy csattognak a szélerőművek és róluk kellene példát venni, nem pedig a csúnya, gonosz orosz gázt használni. Erre…

BREAKING NEWS!
Most jött a hír! Hadházy Ákos bejelentette!
Hogy mégis mit?!

EZT NÉZD MEG!

Terjeszd a valóságot a közösségi médiában!
Klikkelj a Forrást nézem, kedvelem ott linkre, majd kedveld, oszd meg az eredeti posztot!

Országos politika

Közélet

Mémek

Helyi erők

Budapest
Bács-Kiskun megye
Baranya megye
Békés megye
Borsod-Abaúj-Zemplén megye
Csongrád-Csanád megye
Fejér megye
Győr-Moson-Sopron megye
Hajdú-Bihar megye
Heves megye
Jász-Nagykun-Szolnok megye
Komárom-Esztergom megye
Nógrád megye
Pest megye
Somogy megye
Szabolcs-Szatmár-Bereg megye
Tolna megye
Vas megye
Veszprém megye
Zala megye

Média