A háború miatt az üzemanyagok ára egész Európában rekordmagas, több országban már 800-900 forintot is elkérnek egy literért. Itthon az árak befagyasztásának köszönhetően egy átlagos tankolással 12 ezer forintot spórolhatnak a magyarok. Az üzemanyagár-stopot fenntartjuk.

„Én értem, hogy sok ember most azért segít, mert a háború a szomszédunkban folyik. Mert nagyszámú fehér bőrű, európai kinézetű, sokszor közös nyelvet is beszélő embertömeg jön. Értem, és mégsem. A…

A rezsicsökkentést a családok védelmében vezettük be, de a szabályozásban benne volt körülbelül 100 ezer egészen kicsi vállalkozás is, bizonyos fogyasztási szint alatt.

Nagy kérdés volt, hogy őket meg…

Ünnepélyes könyvátadó az ELTE-n

Közel 3️⃣6️⃣5️⃣0️⃣ szakkönyv került a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat régi könyvtárából az ELTE Természettudományi Karához A jellemzően vegyi- és nyomdaipari, valamint…

A magyar kormány szinte az egyetlen kormány egész Európában, aki nem szankcióról, meg háborúról beszél, hanem arról, hogy békére van szükség, és a békét kellene finanszíroznunk, nem a háborút.

A békét kell finanszírozni, nem a háborút – hangsúlyozta Orbán Viktor miniszterelnök ma reggel a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.

Ma Európában a magyarokon kívül senki nem…

Országos politika

Közélet

Mémek

Helyi erők

Budapest
Bács-Kiskun megye
Baranya megye
Békés megye
Borsod-Abaúj-Zemplén megye
Csongrád-Csanád megye
Fejér megye
Győr-Moson-Sopron megye
Hajdú-Bihar megye
Heves megye
Jász-Nagykun-Szolnok megye
Komárom-Esztergom megye
Nógrád megye
Pest megye
Somogy megye
Szabolcs-Szatmár-Bereg megye
Tolna megye
Vas megye
Veszprém megye
Zala megye

Média