A viharos politikai ősz közepén ismét összehozzuk a jobboldali sajtó keménymagját, hogy rendet tegyünk a fejekben és a lelkekben, és megbeszéljünk mindent, ami a jobboldali tábornak fontos. Jelen lesz…
Anno egy közösségi média képzésen megkérdezték tőlem, hogy ki a kedvenc influenszerem? Emlékszem totál lefagytam. Nekem? Kedvenc? Soha nem volt...
Azóta eltelt néhány év, s ha ma tenné fel valaki ezt a kérdést, akkor egyértelmű, hogy Daniel Rankint (mancancooknz) mondanám. Ő lett nagy kedvenc, illetve ő az az influenszer, akit a legtöbbet nézek. Imádom a videóit, tőle inspirálódom a konyhában, a receptjei fantasztikusak, ráadásul tök lökött a srác. A kimérési technikát mondjuk nem tőle lesem el, s még a konyhapulton sem csúsztam hason.
Inspirálódjatok ti is.
Mindenkinek kellemes hétvégét. Ki mivel tölti?
https://www.instagram.com/reel/C_jZ-K-SZ4y/?igsh=bHJzM3A2ZmRidjQ0
Oreo Cinnamon Rolls
Dough:
• 1 ½ cups warm milk
• ½ cup sugar
• 2 ¼ tsp active dry yeast
• 6 cups all-purpose flour
• ½ tsp salt
• 3 large eggs
• ¾ cup melted butter
Mix milk, sugar, and yeast. Add flour, salt, eggs, and butter. Knead, then let rise for 1-2 hours.
Filling:
• 20 crushed Oreos
• ½ cup softened butter
• 2 tbsp cinnamon
• ½ cup sugar
Roll dough into a rectangle, spread butter, sprinkle sugar, cinnamon, and Oreos. Roll, cut, and let rise again.
Bake:
350°F for 25-30 mins.
Icing:
• 8 oz cream cheese
• 1 cup powdered sugar
• 2 tbsp milk
• 1 tsp vanilla
• Extra crushed Oreos for topping
Mix cream cheese, powdered sugar, milk, and vanilla. Drizzle and top with more crushed Oreos!
Enjoy! #OreoCinnamonRolls #BakingLove #DessertGoals #BakingInspiration #CinnamonRolls #OreoLovers #BakingFromScratch #HomeBakers #SweetTreats #BakingCommunity #FoodInspo