Nézem a Partizánon a Jakab Péterrel készített interjút.. Kiváló színművész az úr, ez kétségtelen.
Ha érdekel az igazság is, akkor inkább nézd meg azt az Apáti reagált, amit róla csináltunk.
Te készen állsz a légylárva-vajra?!
Anno a dédikém mesélte, hogy a második világháború alatt ettek varjú levest… azt mondjuk teljesen megértem, mert itthon maradt két pici gyerekkel, míg a nagypapám elment harcolni és muszáj volt etetni a nagymamámat és a testvérét úgy, hogy nem volt étel!
De ez, ami a mai WOKE-világban folyik… hihetetlen! Ezt olvassátok:
“A Genti Egyetem belga kutatói a lárvazsír sütemények, gofri és kekszek összetevőjeként való felhasználásának lehetőségét vizsgálják , néhány ígéretes eredménnyel.”
️EZ KOMOLYAN ELMEBAJ!
Mi lenne, ha végre abbahagynák ezt az abszolút idiótizmust és inkább arra koncentrálna mindenki, hogy friss és egészséges termékeket vásárolnak hazai termelőket támogatva?!
Tudom, tudom… megint velem van a baj, miért nem vagyok elég nyitott, és WOKE, és bolygómentő.
Az biztos, hogy a szükség nagy úr, de ez nem szükségből folyik, hanem egy átnevelést próbálnak véghezvinni azok a globalista cégek, akik a legnagyobb szennyezői a bolygónak!
Kíváncsi lennék, hogy egy ilyen előállítása pontosan mennyi vizet és energiát igényel!
Mindenesetre most megyek és eszem egy jó vajas piritóst - MAGYAR VAJBÓL!