Mindenképpen a külföldről irányított, és pénzelt dollároldalra kell majd szavazni..

Az országnak ez rossz lesz, és növekedni fog a munkanélküliség, az infláció, mert adós rabszolgaságban fognak bennünket tartani, de legalább a mocskos Orbán bukik, és a nemzeti érdekekeket képviselő NER helyett végre a globalisták újból kivihetik a pénzt az országból. Lesz majd európai ügyészség, meg Isztambuli egyezmény, amiről szart se tudunk de az biztos, hogy semmi köze a magyar emberek érdekeihez, mondjuk nam is azért van..

Ja és végre lehet európai egyesült államok is amerikai vezetéssel, ahol az európai emberek érdekei nem számítanak semmit, de legfőképpen a magyaroké nem, mert a dollároldali Magyar Péter félékkel teljes mértékben kiszolgáltatottá válik Magyarország.. A mocskos Orbánnak és a korrupt rendszerének is fájni fog nem csak nekünk.. De jó lesz már végre, hogy mindenkinek rossz lesz.

Valószínűleg amúgy az élet lesz rosszabb, főleg ha arra gondolunk, az élet alapvető törvényeit is tagadó szélsőséges liberalizmussal bevezetésre kerül a a homoszexuális és gender propaganda, a gyermekek érzékenyítése iskolakban és óvodákban rontják meg majd őket, és lesz jó sok migráns gettó is, akiket el kell tartani. Az milyen jó lesz majd..
Azért, hogy mindez megvalósulhasson és Orbán takarodjon közös áldozatokat kell hoznunk.. Szar lesz mindenkinek de a célnak meg kell valosulni.. Ugye?

Majdnem elfelejtettem, hogy a dollároldal a háborúba is elküld majd, ja bocs.. nem biztos, hogy téged, mert alkalmatlan vagy, de valamelyik szeretted jó eséllyel ott fog meghalni és azért, hogy lesz majd Orbán a hibás kicsi lipsi?

Írta: Szerző Öcsi

Óriási :D

Rákay Philip: Tamás vállalja fel, hogy igen, én egy baloldali, liberális ember vagyok, és ez alapján a percepció alapján készítem az interjúimat, írom a cikkeimet, forgatom a videóimat. Mi…

Mindenképpen a külföldről irányított, és pénzelt dollároldalra kell majd szavazni..

Az országnak ez rossz lesz, és növekedni fog a munkanélküliség, az infláció, mert adós rabszolgaságban fognak…

A mesterséges intelligencia szerint Biden bácsi, így támogatná Magyar Pétert!
👇👇👇👇👇👇👇👇

Joe Biden, az Amerikai Egyesült Államok elnöke

Tisztelt Hölgyeim és Uraim,

Ma összegyűltünk, hogy…

A Szakma

2024. március. 27. -én pár óra alatt futótűzként járta be a teljes magyar FOS-t az a HVG-től induló "hír", miszerint a cseh titkosszolgálat arra jutott, hogy "magyar politikusokat" is érint…

Országos politika

Közélet

Mémek

Helyi erők

Budapest
Bács-Kiskun vármegye
Baranya vármegye
Békés vármegye
Borsod-Abaúj-Zemplén vármegye
Csongrád-Csanád vármegye
Fejér vármegye
Győr-Moson-Sopron vármegye
Hajdú-Bihar vármegye
Heves vármegye
Jász-Nagykun-Szolnok vármegye
Komárom-Esztergom vármegye
Nógrád vármegye
Pest vármegye
Somogy vármegye
Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegye
Tolna vármegye
Vas vármegye
Veszprém vármegye
Zala vármegye

Média