A Demokrata legfrissebb száma szerdától, szeptember 20-tól kapható az újságárusoknál. Lapozzon bele! (ℹ️ Link kommentben! ☝️)

Akik százszázalékosan szeretnék kontrollálni a társadalmakat, azok egy nagy repülőgépkabinná akarják változtatni a világot – mondta Robert C. Castel izraeli biztonságpolitikai szakértő. A világvégéről, az izraeli baby boom okairól és arról beszélgettünk, hogy miért a repülőgép a modern világ legtalálóbb szimbóluma.

További témáinkból:

Jön a családpolitika 2.0 👶👨‍
A múlt héten ismét Magyarországra figyelt a konzervatív világ, hiszen Budapesten ötödik alkalommal rendezték meg a demográfiai csúcsot, a családpárti erők legnagyobb nemzetközi fórumát.

Hunyadi magyar volt
Határozottan úgy gondolom, hogy a nemzeti emlékhelyre, amely méltó szent és nagy királyainkhoz, múlhatatlan szükség van. Ezért a székesfehérvári bazilika helyreállítása megkerülhetetlen. Az egyetlen tisztességes cél csak az lehet, hogy odakerüljenek királyaink csontjai, ahol örökre nyugodni akartak – mondta a Demokratának prof. dr. Kásler Miklós.

Botrányos buszbiznisz
A Szegedi Törvényszék jogerős ítélete után egyre valószínűbbnek látszik, hogy a Márki-Zay Péter vezette hódmezővásárhelyi önkormányzat törvénysértése több százmillió forintjába fog kerülni a városnak. A hódmezővásárhelyi buszbiznisz azonban ennél jóval többről szól…

Közszolgálatiság svéd módra
Gyerekeknek szóló oktatási anyagban pocskondiázza Magyarországot a svéd közmédia. A tájékoztatást a Soros-egyetemre, Gulyás Mártonra és liberális EP-képviselőkre építő videó a NATO-csatlakozás ratifikációjáról szóló vitában is érdekes adalék.

ℹ️ Link kommentben!

Visszaszólt a magyar és a lengyel kormány az ukrán pereskedésre.
A hírre a Vezércikk vendégei is reagáltak.

Állítsd be, hogy kiket követsz (országos politika, közélet, helyi erők és média)! Beállítom

Média

Országos politika

Közélet

Mémek

Helyi erők

Budapest
Bács-Kiskun vármegye
Baranya vármegye
Békés vármegye
Borsod-Abaúj-Zemplén vármegye
Csongrád-Csanád vármegye
Fejér vármegye
Győr-Moson-Sopron vármegye
Hajdú-Bihar vármegye
Heves vármegye
Jász-Nagykun-Szolnok vármegye
Komárom-Esztergom vármegye
Nógrád vármegye
Pest vármegye
Somogy vármegye
Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegye
Tolna vármegye
Vas vármegye
Veszprém vármegye
Zala vármegye