Már megint a kapuváriak???

Ismét megmutatták gasztronómiai tudásukat!

Múlt hétvégén rendezték meg a IV. Nyárzáró Vidéki Gasztroprogram és Csipketalálkozót Hövejen.

A főzőverseny idei témái a halból készült ételek és a szilvás sütemények voltak. A tűzoltók nem hiába álltak a tűzhely mellett a nagy forróságban, mindenkit maguk mögé utasítottak.

A menüsor: pácolt füstölt amúr, amit citromos mártással, burgonyasalátával, tökmagolajos salátával és fokhagymás pirítóssal tálaltak.

Szilvás sütemények kategóriában házi szilvás rétest és szilvalekváros palacsintát készített a csapat és természetesen a szilvapálinka sem maradhatott ki a repertoárból.

Gratulálunk a kollégáknak!

Kapuvár HTP

Állítsd be, hogy kiket követsz (országos politika, közélet, helyi erők és média)! Beállítom

Országos politika

Közélet

777

Mémek

Helyi erők

Budapest
Bács-Kiskun vármegye
Baranya vármegye
Békés vármegye
Borsod-Abaúj-Zemplén vármegye
Csongrád-Csanád vármegye
Fejér vármegye
Győr-Moson-Sopron vármegye
Hajdú-Bihar vármegye
Heves vármegye
Jász-Nagykun-Szolnok vármegye
Komárom-Esztergom vármegye
Nógrád vármegye
Pest vármegye
Somogy vármegye
Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegye
Tolna vármegye
Vas vármegye
Veszprém vármegye
Zala vármegye

Média

888