A VENDÉGMUNKÁS amiblassan már szitokszó lesz
Jó lenne, ha a sok prolihergelő leszállna végre a vedégmunkásoktól! Vagy ne is..........Ok Pista, jatszunk el a gondolattal, hogy ne legyenek vendégmunkások idehaza! Nos, ebben az esetben akkor majd a rajongóid menjenek napszámba a földekre paprikát szedni a tűző napon és a gombatelepekre a büdös komposztot lapátolni...... Ha már sajnáljátok ezt a remek munkát a vendégmunkásoktól, mert ők "elveszik a munkát a magyarok elől". Ugyanis a helyzet az, hogy a vendégmunkások (én dolgoztam velük), azt az "alja" munkát végzik el, amire nem találsz égen-földön magyar embert! Persze most mondhatjátok, hogy meg kell fizetni őket és lesz ember. Nos ebben a dologban alapesetben igazad is van, de ha a termelő annyiért adná a zöldséget és a gombát, hogy ki tudja termelni a "drága" magyar munkaerőt, akkor meg azon hisztiznétek, hogy mennyire drága minden zöldség és gyümölcs. Már így is drága. Mit tesz ilyenkor a kereskedő? Megsúgom. Nem venné a hazait! (Mondanom kell, hogy ez mivel járna a hazai mezőgazdaságra nézve)?
A nagykereskedők hoznák az olcsót mindenből, de már csak kizárólag külföldről, mert Spanyolországban, Portugáliában,Olaszországban például senkit nem zavar, hogy vendégmunkások szedik a paradicsomot,paprikát, mandarint, olívát, ezért is tudják olcsóbban adni. Ráadásul a vendégmunkás is itt fizet adót, itt fogyaszt és a munkáltatóik is itt adóznak utánuk illetve az általuk megtermelt és/vagy előállított termékek után is itt adóznak! Ezek az emberek határozott idejű szerződéssel és tartozkodási engedéllyel vannak itt és az idegenrendészet is havonta ellenőrzi őket, ha simliznek, akkor már ki is rakták őket! Jó lenne, ha leszállnátok a demagógia rollerről és az emberek hülyítéséről!......!

Az ukrán állami korrupcióellenes ügyészség (NAZK) Oroszország támogatójává nyilvánította a Milkát, az Oreót és egyéb édességmárkákat birtokló Mondelez International nevű vállalatot.

Őszödi beszéd - 2006. május 26.
A GYURCSÁNY VEZETTE MAGYAR BALOLDAL IGAZI ARCA

️Amit az azt megelőző hónapokban titokban meg lehetett csinálni úgy, hogy nehogy a választási kampány utolsó heteiben…

NEVETSÉGES....

Már nem kell házi őrizetben lennie Eva Kailinak

Áprilisban szabadult a börtönből a korrupcióval vádolt EP képviselő, Eva Kaili, akit akkor házi őrizetbe helyeztek, de a nyomozás már ezt…

A háború pokla - így néz ki a táj a háború előtt, és után

Több mint 1 éve már, hogy tart, és a világ hatalmasai nem akarják, hogy befejeződjön

LEGYEN ELÉG AZ ŐRÜLETBŐL!
LEGYEN BÉKE!

A háború pokla - így néz ki a táj a háború előtt, és után

Több mint 1 éve már, hogy tart, és a világ hatalmasai nem akarják, hogy befejeződjön

LEGYEN ELÉG AZ ŐRÜLETBŐL!
LEGYEN BÉKE!

Országos politika

Közélet

Mémek

Helyi erők

Budapest
Bács-Kiskun vármegye
Baranya vármegye
Békés vármegye
Borsod-Abaúj-Zemplén vármegye
Csongrád-Csanád vármegye
Fejér vármegye
Győr-Moson-Sopron vármegye
Hajdú-Bihar vármegye
Heves vármegye
Jász-Nagykun-Szolnok vármegye
Komárom-Esztergom vármegye
Nógrád vármegye
Pest vármegye
Somogy vármegye
Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegye
Tolna vármegye
Vas vármegye
Veszprém vármegye
Zala vármegye

Média