Nahát. Az egyik leghangosabban sztrájkoló gimnázium....... :D

A hangfelvételen egy édesapa beszélget az Eötvös József Gimnázium alapítványának elnökével arról, hogy a fiának félmillió forintot már kifizetett az iskolai felvételért, és hogy kell-e még újabb összeget fizetnie.
️A beszélgetésről készült felvételt az első hozzászólás linkén tudjátok meghallgatni.
☝️A budapesti Eötvös József Gimnázium Magyarország egyik legelitebb középiskolája, amire mindig a többszörös túljelentkezés volt a jellemző. Az Eötvösbe bekerülni mindig kiváltságot jelentett.
️Kiderült, hogy az elit középiskola igazgatója, Moss László és a gimnáziumhoz tartozó alapítvány vezetője, Kálmán Gábor a nyolcszoros túljelentkezés ellenére is fenntart iskolai helyeket arra, hogy a pénzes szülők írásbelit elbukó gyerekei is felvételt nyerjenek, persze a megfelelő összeg befizetése után. Ez az összeg a hangfelvétel szerint minimum félmillió forint.
️Az elit budapesti gimnázium az élen jár a tanártüntetésekben.
„Olyan munkakörülményeket szeretnénk, amelyek biztosítják az iskolában a gyermekekért dolgozó minden felnőtt számára a szabad légkört és az elviselhető munkaterhelést. Olyan munkabért szeretnénk, ami nem okoz egzisztenciális kilátástalanságot” – nyilatkozta tavaly februárban Moss László, az ismerten liberális kötődésű Eötvös József Gimnázium igazgatója arról, miért vesznek részt az általa vezetett intézmény tanárai az általuk csak polgári engedetlenségnek titulált törvénytelen sztrájkban. Úgy tűnik, az igazgatónak a maga számára sikerült megoldást találnia az „egzisztenciális kilátástalanságra”.

☝️Elég durva!

️Gyuribá szerint haljanak meg a kelet-európaiak a háborúban, mert akkor a nyugati államok sokkal szívesebben háborúznak a pénzhatalmi elit céljaiért:

Soros György: "Mellesleg a kelet-…

Kedves globalisták!

Azt szeretnénk kérdezni, hogy a jövőben mennyit kívántok a Dollár Koalícióba fektetni azon célból, hogy megbuktassák a törvényesen megválasztott, demokratikus felhatalmazással…

Állítsd be, hogy kiket követsz (országos politika, közélet, helyi erők és média)! Beállítom

Országos politika

Közélet

Mémek

Helyi erők

Budapest
Bács-Kiskun vármegye
Baranya vármegye
Békés vármegye
Borsod-Abaúj-Zemplén vármegye
Csongrád-Csanád vármegye
Fejér vármegye
Győr-Moson-Sopron vármegye
Hajdú-Bihar vármegye
Heves vármegye
Jász-Nagykun-Szolnok vármegye
Komárom-Esztergom vármegye
Nógrád vármegye
Pest vármegye
Somogy vármegye
Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegye
Tolna vármegye
Vas vármegye
Veszprém vármegye
Zala vármegye

Média