Nem furcsa, hogy ugyanazok támogatják lelkesen az LMBTQ-lobbit a tömeges bevándorlás előmozdítását és a háborút is?!
Tehát, ha valamely ország a saját ételeit eszi, az a franciák,olaszok esetében "micsoda" hagyomàny, ha a magyarról van szó, akkor "paraszti tudat" van. Az megvan papa, hogy ez a felület, ahol "szakértesz", pont az általad annyira vágyott polgári felemelkedés ellen dolgozik...?
A magyar vendég úgy eszik, ahogy az a paraszti kultúrában megszokott. Hogyan gondolkodik egy szakács arról, hogy egy átlagos magyar fogyasztó a minőség helyett gyakran a mennyiséget akarja a tányérján látni? ️ Ez az Ízfokozó új részéből derül ki, amiben Ács Bori és Keve Márton Vomberg Frigyessel, a Séfek séfe főzőműsor zsűritagjával beszélgetett. Nézd vissza az adást a Telex Podcast Youtube-csatornáján!