️ A Gemenc Nagydíj szervezőivel, köztük az édesapja nyomdokaiba lépő Arató Gábor versenyigazgatóval beszéltük át az idei programokat. 2022. július 16-17-én a Szekszárdi Sportközpont szervezésében újra UCI 2.2-es besorolású versenynek ad otthont Szekszárd, ami nagyon színes mezőnyt vonz. Tizenhárom különböző országból érkezett nevezés, amely rekord – köztük olyan tengerentúli csapatok, akik Paraguay-ból vagy az USA-ból érkeznek megméretni magukat. A nevezési listán több szekszárdi kötődésű kerékpáros is található, akiknek érdemes lesz szurkolni, hiszen az erős mezőny ellenére az élbolyba várjuk Őket. Külön köszönet a verseny támogatóinak, köztük az Alisca Bau Zrt.-nek!

Átvették megbízóleveleiket szerdán az Országházban az április 3-i országgyűlési választáson országos listáról mandátumot szerzett képviselők, valamint a nemzetiségi szószólók is.

#fidelitas

Bár a járványhelyzet miatt elrendelt veszélyhelyzet május 31-el megszűnik, az alaptörvény kiegészítésével felkészülünk háborús veszélyhelyzetekre is.

🏳️‍⚧Extra fejpénz jár a transzneműek kezeléséért🏳️‍⚧

Az angol háziorvosok extra éves támogatást vehetnek fel, ha hormonterápiát írnak elő, és ha éves egészségügyi vizsgálatot végeznek transznemű…

A katonai rendészek napját ünnepelték április 21-én, a budapesti Petőfi Sándor laktanyában. Az ünnepségen jelen volt dr. Ruszin-Szendi Romulusz altábornagy, a Magyar Honvédség parancsnoka is.

https://…

Orbán Viktor a Vatikánban tett látogatásán arra kérte Ferenc pápát, hogy támogassa a béke érdekében tett erőfeszítéseinket.

Mi mindannyian azt gondoljuk, hogy korunk legfontosabb közössége a család.…

Az elmúlt hónapokban keresztül-kasul bejártam az országot, hogy beszámoljak az eredményeinkről és kérjem a kormánypártok számára a magyar emberek további bizalmát. Út közben, találkozások, előadások,…

Terjeszd a valóságot a közösségi médiában!
Klikkelj a Forrást nézem, kedvelem ott linkre, majd kedveld, oszd meg az eredeti posztot!

Országos politika

Közélet

Mémek

Helyi erők

Budapest
Bács-Kiskun megye
Baranya megye
Békés megye
Borsod-Abaúj-Zemplén megye
Csongrád-Csanád megye
Fejér megye
Győr-Moson-Sopron megye
Hajdú-Bihar megye
Heves megye
Jász-Nagykun-Szolnok megye
Komárom-Esztergom megye
Nógrád megye
Pest megye
Somogy megye
Szabolcs-Szatmár-Bereg megye
Tolna megye
Vas megye
Veszprém megye
Zala megye

Média